Over mij

Mijn naam is Marja Voskuil.

Als medium en spiritueel life coach richt ik mij op mensen die antwoorden zoeken op hun levensvragen. Daarnaast geef ik Reiki- en Shamballa-healingen.  Van jongs af aan ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in spirituele zaken.  Het leggen van kaarten en alles wat daarmee te maken heeft spreekt mij het meeste aan.

Na het volgen van cursussen ben ik altijd leergierig gebleven.  Daarom heb ik mijn kennis vergroot door naast Tarot en Lenormand ook andere spirituele cursussen te volgen zoals Mediamieke training, Magnetiseren, Reiki 1-2-3, Kundalini, Shamballa, I-tjing, Aura en Chakra-healing, Numerologie, Nei Coach module 1). Omdat het werken met kaarten mensenwerk is en we te maken hebben met processen van de menselijke ontwikkeling ben ik ook de opleiding tot Life Coach gaan volgen.

Ik werk nu op een telefonische hulplijn. Tijdens mijn werkzaamheden  gebruik ik de naam Trudy. Dit is tevens de naam van mijn grootmoeder, wie ook mijn gids is. Daarnaast is het mijn tweede naam. Ik werk het liefste op de lijn met de Mystieke Lenormandkaarten, de Tarot en de Engelenkaarten van Doreen Virtue. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring met het leggen van kaarten.